Bitna till vansinne!

Bitna till vansinne!

Min syster och hennes fästman är på väg att få nervöst sammanbrott. Två gånger har man varit hemma hos dem och sanerat (saneringsfirma).
Anledningen är att de båda blivit sönderbitna av något. De har flytt till hotell i två omgångar men säger sig ha fått nya bett även där! Saneringsfirman hittar inget, det är inte vägglöss iallafall säger de. De har inga husdjur så VAD kan det vara? Min fråga är kan en dermatalog hitta anledningen till de kliande betten (liknar myggbett). Finns det varianter på skabb? Eller är skabb alltid könsbunden? Ingen av dem säger sig ha problem just kring könsorganen.
Detta har pågått i drygt 3 månader och de har isolerat sig från omvärlden, snart kommer de nog att separera för de varken kan sova eller umgås normalt.
Vad göra?! Hjälp en desperat syster!

Svar: 

Hej!
Du bör absolut råda dem att söka sin husläkare för remiss till hudspecialist. De kan ha fått bettreaktioner av något, som nu för länge sedan är borta (kvalster, någon insekt tex), sedan fortsätter "betten" att komma en period pga en immunologisk reaktion i kroppen. Skabb låter det inte som, även om skabb ofta sitter på fingrar och fötter och inte bara genitalt.
FN